Reacties

 

Wat een kado! Heerlijk en geweldig.
Bedankt! Marianne

Marianne Blijdesteijn

In eerste instantie vooral een escape voor carnaval, maar het was veel meer dan dat! Wat een fantastisch gastvrij huis, mooi ingericht, ruim, stil en helemaal aangenaam. Fantastisch weer dus ook erg genoten dat we zo dicht bij zee zaten. Het was heerlijk, bedankt en tot een andere keer
Luuk, Fieke, Linn en Paula

Paula van de Ven

Wat een heerlijke plek, Willem. Je hebt veel gevoel voor schoonheid.Het huis is comfortabel en subtiel, eenvoudig ingericht. En dan die prachtige serre….Het weer zat ons niet helemaal mee maar daardoor was het juist fijn om op deze plek onze vakantie te vieren. En strandtent ”Joep’ is helemaal top! Echt een aanrader Bedankt en graag tot een volgende keer.
Tineke van Lent
Ada de Boer

Tineke van Lent

Mmmmmmmm, wat een fijne huis en tuin en omgeving om te Zijn. Zo verstild. Zo in de natuur. Zo zichzelf.
En onverwachte Zijnsburen boven ons; dat was een extra verrassing aan ons verblijf.
Dus Willem, onze dank en graag tot een volgende keer.
lieve groet, Dorea

Dorea en Gert-Jaa

Ha, lieve willem. Het is vroeg in de ochtend. Ik zit op jouw loungebed in de serre, in volmaakte rust hoor ik de vogels hun lied zingen. Wat een heerlijke plek om met mijn groepje zijnsvriendinnen te mediteren, te wandelen en het leven te vieren.
Thanks en tot een volgende keer!

Corine Muijs

Ha Willem!
Wat een prachtig, royaal, liefdevol gebaar van jou! Dit is werkelijk een expressie van Zijn in Topvorm! Mooi om je zo te her-ontmoeten!
Ik zou Nu direct al wel willen komen, maar ongetwijfeld volgen er nog vele momenten waarop ik dat wel kan gaan realiseren. Het verlangen is gewekt!
Je biedt me ondertussen een mooie oefening om voorlopig van het verlangen zelf al helemaal te gaan genieten ? !

met hartelijke groet,
Louky

Louky Vos

Beste Willem,
Het was heel fijn in jouw huis! Met de prachtige vloer, de stilte, het mooie licht. Het hielp ons als vanzelf rust te ervaren. Dank je wel voor het openstellen van je huis. We komen graag weer terug!
Hartelijke groet, Johan en Erica

Erica Kramer

Wat een geweldig kado om in jouw huis te mogen zijn… Bij binnenkomst al meteen vervuld door de mooie sfeer en uitzicht! En om met Thich Nhat Hanh’s woorden te spreken: “Ik ben aangekomen, ik ben thuis in het hier en nu. Stevig en vrij, verblijf ik in het uiteindelijke.” Voor herhaling vatbaar…. Bedankt! Marsha en Natascha

Marsha en Natascha

Wij kennen elkaar niet maar met Anja (en Hans) heb ik dit weekend mogen genieten van jouw prachtige “zen” huis. Wat een super mooi, fijn, chill, warm huis is dit zeg. Mooi en gezellig ingericht in een prachtige omgeving. Mijn dochtertje Lynn (6jaar) wilde er gelijk wonen :-). Ik heb van Anja leren mediteren en ga dit voortzetten!
Heel erg dank
Groetjes Juliette

Rose-Anne

Hi Willem, Dat ziet er prima uit. Mooie, heldere foto’s en de teksten lopen ook lekker vlot, niks mis mee ?
Liefs uit Alkmaar,
Viola XXX

Viola

Lieve Willem,

Wat heb je een prachtige site gemaakt en wat een gul gebaar om je huis aan de Zijns-gemeenschap voor zo’n klein prijsje te huur aan te bieden. Ik heb gelijk geboekt! Zie er enorm naar uit om een weekend met mijn geliefden in de ‘leegte’ van je huis te zijn, langs de branding te wandelen en door de duinen te struinen.

Dank je wel!
Anja

Anja van den Dam

WHAT LEUK!!!!!DIKKE KUSJES

m.asl

Lieve Willem,
Een prachtig gebaar, een heerlijke plek, ik geniet altijd als ik bij jou ben. Een zijnsplek om Thuis te komen. Mooi dat je deze plek en je hart zo wijd open zet. Lieve groet, Patricia

Patricia Aerts

Super Willem,

Je bent lovend maar nog steeds bescheiden over je prachtige plek. Ik kan het uit ervaring zeer van harte aanbevelen. Ik heb er geen goede woorden voor. Je gaat er mediteren, bijna of je wil of niet. Alles in en om het huis vraagt daar om. De ultieme plek om tot rust te komen Wat fantastisch dat je daar anderen in wil laten delen. Een hartelijke groet

Ellen Deimann

Ellen Deimann

Boek de woning, het souterrain of het hele huis

Het huis bestaat uit twee zelfstandige woonruimtes: de woning en het souterrain. Elk heeft een eigen opgang.