Informatie

 

In verband met andere werkzaamheden geef ik de komende maanden geen trainingen. Zodra er weer trainingsdata bekend zijn zullen deze hier worden vermeld.

Het tarief is €300,-. Hierbij zijn inbegrepen:

 • Een persoonlijk telefonisch kennismakingsgesprek
  Direct na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Ook krijg je informatie over de training en antwoord op je eventuele vragen.
 • Acht wekelijkse groepsbijeenkomsten van elk 2 ½ uur
  Er zijn acht groepsbijeenkomsten voor maximaal 8 deelnemers. In deze wekelijkse sessies ga je o.a. aan de slag met aandacht oefeningen, waarmee je direct een vertaalslag leert maken naar de praktijk van alledag.
 • Een stiltedag
  Ook wel verdiepingsdag genoemd. Onderdeel hiervan is mindful wandelen in stilte in de prachtige natuur rond Bergen aan Zee.
 • Praktisch en inspirerend werkboek
  Iedere les wordt begeleid met een lespakket met achtergrond informatie en tips om mindfulness in je dagelijks leven te integreren. Hierdoor kun je het maximale uit elke sessie halen en meteen met het geleerde aan de slag.
 • Cd’s met 4 instructie audiotracks om thuis te oefenen
  Je krijgt vier instructie cd’s met geleide mindfulness meditaties en oefeningen van gemiddeld 35 minuten ter ondersteuning van de training. Hiermee kun je dagelijks thuis verder oefenen op een moment dat jou uitkomt.
 • 21 % BTW

De vervolgtraining wordt gegeven op aanvraag.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden de training gedeeltelijk, informeer hiernaar bij je eigen ziektekostenverzekering. Ook werkgevers zijn in het kader van stress- en ziekteverzuimhantering soms bereid de training (deels) te vergoeden.

Mochten de kosten een belemmering zijn tot deelname, dan is reductie bespreekbaar.

Mee te nemen: Gemakkelijke kleding die niet knelt, wandelschoenen en -kleding. Eventueel ook extra sokken en een dekentje voor de liggende oefeningen. Matten en meditatiekussens zijn aanwezig.